+86 076986860326
Dongguan Sunyo Plastic Co., Ltd.
Σχετικά νέα
Νέα

Πλεονεκτήματα της συσκευασίας Blister

Release Time: 2021-04-22 10:16:34         Hits: 31

με τον εμπλουτισμό των ανθρώπων', η καθημερινή ζωή της διαφοροποίησης των καταναλωτικών προϊόντων, η συσκευασία των εμπορευμάτων έχει διαφοροποιηθεί.



next, αφήστε το Sunyo πλαστικό για να εξηγήσει τα πλεονεκτήματα της συσκευασίας blister: Τα πλεονεκτήματα είναι τα εξής:


1. Με εξαιρετική ομαλότητα διαφάνειας, καλή επίδραση οθόνης.

2. Η απόδοση της επιφάνειας διακόσμησης είναι καλή, μπορεί να εκτυπωθεί χωρίς επιφανειακή επεξεργασία, εύκολο να πιέσει το μοτίβο, εύκολη στη μεταλλική επεξεργασία (κενό κενό

plated στρώμα)-

3.

 4.

Καλή απόδοση φραγμού για υδρατμούς οξυγόνου.

 5.

καλή χημική αντίσταση, μπορεί να αντέξει μια ποικιλία από διάβρωση χημικών ουσιών.

 6.

ntoxic, αξιόπιστες επιδόσεις υγείας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φαγητό, Ιατρική συσκευασία ιατρικού εξοπλισμού, μπορεί να είναι ο Ray [Span] στη συσκευασία των προϊόντων. -7. Καλή προσαρμοστικότητα στην προστασία του περιβάλλοντος, μπορεί να είναι οικονομική βολική ανακύκλωση. Όταν τα απόβλητα αποτεφρώνονται, παράγουν επιβλαβείς ουσίες επιβλαβείς για το περιβάλλον. Αυτός ο τύπος φύλλου θεωρείται ότι είναι ένα ιδανικό υλικό συσκευασίας για να καλύψει τις απαιτήσεις προστασίας του περιβάλλοντος (Rosh).


 ~


\\n \\nnif Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πλαστικά προϊόντα blister, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Dongguan sunyo \\n πλαστικό σας περιμένει \\n \\n \\n \\n

Προηγούμενος: 3d διακοσμητικά πά...

Επόμενο: Αποστολή κοπής

2024 Dongguan Sunyo Plastic Co., Ltd. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.
Μπλουζα